Glasbewassing.

ELJO Cleaning beperkt zich niet alleen tot het interieur van uw organisatie. Met onze afdeling glasbewassing dragen wij zorg voor het exterieur van uw pand. Door het volgen van de technische ontwikkeling binnen deze branch maken wij gebruik van de beste materialen en producten.

Effectief en veilig.

Glasbewassing gebeurt veelal door gebruik te maken door een combinatie van osmose water en een telescopische borstel. Mede door het gebruik van deze borstel kunnen wij veilig en effectief op diverse hoogtes werken.

Wat is osmose water?

Osmose water, ook wel gedemineraliseerd water genoemd, is vrij van zouten, kalk, ijzer, lood, magnesium, natrium, kalium, organische vervuiling en dergelijke. Omdat osmose water zo puur is laat het geen vlekken en/of strepen achter. Dit is natuurlijk ideaal voor het schoonmaken van diverse oppervlaktes. De reden waarom osmose water zo goed schoonmaakt is omdat het een zeer bijzondere eigenschap heeft. Het pure water komt tot in de poriën van het oppervlak. Hierdoor reinigt het van binnen uit, wat een stralend resultaat achterlaat. Zo heeft u ook geen chemicaliën of zeep nodig, wat uiteraard een positief effect heeft op het milieu.

Wat kan ELJO Cleaning voor het exterieur van uw bedrijf betekenen?

Neem direct contact met ons op

ELJO Cleaning

Textielstraat 4

5107 NG Dongen

glasbewassing

accessoires

offerte

maandag t/m vrijdag 9:00 - 16:00

contact

0162-323414

info@eljocleaning-gifts.nl

© ELJO Cleaning 2018 | All rights reserved

Bij het gebruik maken van onze website, of door op 'Ok' te klikken gaat u akkoord met ons cookiebeleid. OK